• Toinen turnaus takana.

  Toiset koitokset pelattiin Turun Leaf-Areenalla, lue raporteista miten peleissä kävi.

  Lue lisää...
 • Boom! Joni Sipolainen Oripään Urheilijoihin.

  Kesän siirtomarkkinoiden isoin kala uiskenteli kaikkien tietämättä Kokemäenjoessa. Varakapteeni Kauniston heitettyä tarpeeksi pienireikäiset verkot vesille, saatiin tämäkin supernopea vonkale revittyä rannoille ja valjastettua OU:n käyttöön.

  Lue lisää...
 • Onnela palaa takaisin Oripäähän.

  Seuran kasvatti tekee paluun ituhippeihin. Onnela pelasi monia vuosia OU:n juniorimyllyssä saavuttaen vaihtelevaa menestystä. Itse pelaaja oli kuitenkin aina avainpelaajia joukkueessa. Kävi muutaman vuoden haistelemassa Loimaan tuoksuja, jonka jälkeen luvassa paluu kasvattajaseuraan.

  Lue lisää...

Tervetuloa! Olet saapunut OU:n edustuksen sivuille.

Sivut ovat kesken, eivätkä päivity ihan hetkeen.

Ensimmäinen turnaus pelattiin Hanhivaarassa.

Ensimmäiset pelit tarjosivat, niin voiton huumaa ja tappion karvasta kalkkia.

Toimitsijakoulutusta Oripäässä 7.10.2013

Oripään urheilijat yhdessä Salibandyliiton kanssa tarjoavat koulutusta toimitsijoiksi hamuaville.

Ojanen ja Nummi Loimaan Leiskuun.

Menetyksiäkin koettiin ennen kauden alkua. Kakkosdivarin bongorummut houkuttelivat kaksi tärkeää hyökkääjää mukaan uusiin ja vanhoihin haasteisiin.

Kauden 2012 parhaat palkittu!

Oripään urheilijoiden epäsäännöllinen kokous valitsi keskuudestaan parhaa pelaajat. Päätettiin siellä hieman muutakin.

 

Mikä ihmeen OU?

Oripään urheilijat on vihastuttaa ja ihastuttaa aladivareissa jo toista vuosikymmentä. Tarkalleen ottaen käyntiin lähtee viidestoista vuosi liiton sarjoissa. Aikojen saatossa mukaan edustukseen on ehtinyt kasvaa jo pari juniori-ikäisten ryhmää. Pelottavinta on että ensimmäisestä joukkueesta on yhä muutamia mukana. Joukkueen tavoitteena on pelata menestyksekästä säbää, hauskuudesta kuitenkaan tinkimättä. Tässä olemmekkin onnistuneet hienosti ja meinaamme onnistua myös jatkossa. Mikäli sinua kiinnostaa päästä näin mahtavaan sakkiin, ota yhteyttä henkkis@luukku.com tai puh. 0443144953.